Online besteld en diepgekoeld bij u thuis bezorgd
Waarom SamenEenKipKopen

100% (h)eerlijk "Sterren Hemel Vlees"


Alleen écht eerlijk, is echt heerlijk. Het welzijn van onze kippen staat bij ons op de eerste plaats. Dit is fijn voor de kippen en jij vindt dit terug in de smaak. Wij laten je genieten van een smaakvolle stevige kip zoals vroeger zo gewoon was.

Onze Biologische landhoenderen en scharrel maiskippen zijn échte vleesras kippen die met alle zorg en aandacht van de boer op een natuurlijke manier worden groot gebracht. De kippen slapen binnen en scharrelen de hele dag rond de boerderij en in de boomgaard/weide.

Onze kippen leven bijna 2 keer langer dan de gemiddelde kip in Nederland. Zij worden dus niet preventief met antibiotica of andere medicamenten behandeld. Uiteindelijk worden zij per koppel diervriendelijke vervoert en op een semi-ambachtelijke manier geslacht. Dit is belangrijk vanuit dierenwelzijn en hierdoor bevat het vlees minder stresshormoon waardoor het lekker mals en sappig blijft.

Vroeger kocht je kip bij de plaatselijke poelier. Tijden zijn veranderd en de poelier is uit ons straatbeeld verdwenen.

Bij Sameneenkipkopen heb je de mogelijkheid om samen met anderen een koppel kippen, direct bij de boer te kopen. Ieder bestelt zijn eigen persoonlijk samengestelde pakket online. Pas wanneer het hele koppel verkocht is, worden de kippen geslacht.

Vervolgens gaan wij de vleespakketten naar jouw wens samenstellen.

Jouw eigen Poelier online!

Alles wordt verwerkt

Eet minder kip, maar dan wel (h)eerlijke biologische landhoen of kip


In jouw vleespakket verwerken wij alles wat deze vleesraskippen ons geven, er wordt dus niets verspild. Wij gaan het vlees van minimaal 3 vleesras kippen voor je verwerken tot vleespakket. De inhoud van een pakket bevat het door jou gewenste aantal kippen. De kippen worden op een door jou uitgekozen manier versneden.

De stukken vlees worden allen per stuk hygiënisch vacuümverpakt en diep gekoeld bij jou thuis bezorgd. Het duurzaam tot stand gekomen (H)eerlijke vlees is dan klaar voor gebruik of de diepvries.

Wij leveren direct van de boer, hierdoor is de prijs van dit vlees vergelijkbaar met die in de supermarkt, de smaak is echter totaal anders en natuurlijk lekkerder! Proef zelf hoe echt eerlijk vlees smaakt.

payment